• +45 4817 6666
 • Send email
 • Del
 • Virksomhedspraktik

  Kommunikation / Information og Online Marketing - Udbytterig virksomhedspraktik hos Flex Media

  Vi tilbyder praktikantjobs til ledige, der ønsker at gøre karriere inden for kommunikation, søgemaskineoptimering og online marketing.

   

  Dine opgaver

  Som praktikant vil du komme til at beskæftige dig med følgende:

  • Udarbejdelse af SEO-tekster til websites
    
  • Arbejde overordnet med søgemaskineoptimering
    
  • Analyseudarbejdelse ud fra Google Analytics
    
  • Google AdWords
    
  • Sociale medier

  Yderligere opgaver

  • Artikler
    
  • Research af diverse emner inden for online marketing

  Som praktikant hos Flex Media, vil du få god erfaring med udarbejdelsen af SEO-tekster og SEO-arbejde i det hele taget. Du vil arbejde med forskellige tekster inden for vidt forskellige områder og brancher. Yderligere vil du få erfaring med den nyeste Office pakke og en lang række forskellige CMS systemer under forløbet herunder:

  • DynamicWeb
    
  • Wordpress
    
  • Drupal

  Din profil

  • Du er ledig efter at have gennemført en længerevarende uddannelse indenfor kommunikation/information.
    
  • Du er en dygtig formidler og kan lide alle former for skriveopgaver og er interesseret i erfaring med webkommunikation.
    
  • Du er akademiker med uddannelsesbaggrund som f.eks., Cand. Comm., Cand. Merc., Cand.Scient.Bibl. Cand.scient.soc. Kandidat fra RUC el. lign.
    
  • Du skal kunne formulere dig på flydende dansk.
    
  • Vi ser meget gerne. at du kan tilbyde 8 ugers praktik.

  Læs her et par udtalelser fra tidligere praktikanter hos Flex Media

  "Jeg har kun positive ting at sige om min praktikperiode hos Flex Media. Den tid jeg var der, følte jeg hurtigt, at jeg blev en integreret del af virksomheden, samtidigt med at jeg lærte enormt meget. Fra dag ét blev jeg taget godt imod, og jeg følte mig hurtigt tilpas i "familien". Hos Flex Media får man som praktikant utrolig meget ansvar, og man bliver med det samme mødt med tillid. En tillid der ikke forsvinder, selv hvis man skulle lave en fejl eller to. Der bliver taget godt hånd omkring praktikanter hos Flex Media, og der er stor forståelse for at man ikke har alle svarene. Man kan altid spørge om hjælp, og kollegaerne er dygtige til altid at give sig tid til at hjælpe. Som om det ikke var nok, så er Flex Media den direkte årsag til, at jeg i dag sidder i fast arbejde. Flex Media er en hyggelig og ambitiøs arbejdsplads, som jeg på det varmeste kan anbefale."

  - Mads Helledie

   

  "Som nyuddannet uden egentlig erhvervserfaring kan det være svært at vide, hvad man kan og hvad man kan bidrage med til en virksomhed. Jeg var så heldig at komme i praktik hos Flex Media, hvor jeg fra første dag blev sat i gang med at producere indhold for Flex Medias kunder. I mit praktikforløb har jeg fået lov til at arbejde med en lang række forskellige opgaver indenfor digital markedsføring, herunder for eksempel SEO, blogindlæg, nyhedsbreve, Google Ads, annoncering på Facebook og lignende. Flex Media er vant til at have praktikanter, hvilket sikrer at man får de relevante værktøjer og færdigheder man søger efter, når man er i praktik. Forløbet har styrket, og været med til at forme, min faglige identitet og har klædt mig godt på til at træde ud på arbejdsmarkedet. Hvis man er på udkig efter relevant erhvervserfaring i et godt og socialt arbejdsmiljø, er Flex Media helt sikkert et godt sted."

  - Anders Tordgaard Jørgensen

   

  "Som praktikant hos Flex Media havde jeg et rigtig godt og lærerigt forløb. Som nyuddannet fik jeg den erhvervserfaring, som jeg havde savnet. I praktikforløbet skrev jeg bl.a. SEO tekster til virksomhedens kunder, hvilket har styrket mine kommunikative kompetencer. Du får også erfaring med flere forskellige CMS systemer som f.eks. Wordpress og Dynamicweb, som efterspørges i mange forskellige stillinger. Selvom jeg ”bare” var praktikant, så tog Flex Media mig seriøst, og jeg fik lov til at løse en bred vifte af opgaver inden for markedsføring. Jeg følte mig velkommen fra første dag og mødte en masse gode kollegaer, som tog sig tid til at oplære mig grundigt. Hvis du ønsker at få erhvervserfaring med kommunikation og marketing, så er Flex Media et rigtig godt sted at være praktikant."

  - Kristoffer Diemer

   

  "Jeg har haft det bedste praktikophold hos Flex Media! Til at starte med, vidste jeg stort set ingenting om SEO og CMS systemer, men allerede den første dag, havde jeg skrevet min første SEO tekst, og fået den sat op i DynamicWeb. Jeg blev taget rigtig godt imod lige fra starten. Man føler sig virkelig som en del af medarbejderne, da man får seriøse opgaver og bliver betraget som "en af dem". Som prikken over i'et har mit praktikophold hos Flex Media ført til, at jeg har fået job i et andet firma! Et helt igennem fantastisk sted med de sødeste mennesker, hvor man får relevant erfaring, som man kan bruge videre hen." 

  - Amanda Høy

   

  ”Flex Media er et godt sted at være. Fra dag ét sidder du med opgaver, der genererer værdi for kunderne. Samtidig starter oplæringen i en bred vifte af programmer og CMS’ere med det samme. Den slags er meget gavnligt for dem, der gerne vil manøvrere sig ind i online marketing-branchen. 
  Stemningen på FlexMedia er afslappet  og lattermild, og så er frokosten fri. Flex Media er i øvrigt respekteret i branchen, så det er godt at have stående på CV’et, at du har arbejdet for dem. Jeg kan kun anbefale Flex Media.”

  - Martin Hede.

   

  ”Hos Flex Media får du lov til at prøve kræfter med en bred vifte af spændende og kompetencegivende opgaver. Du kommer blandt andet til at producere tekster til virksomheders hjemmesider med henblik på søgemaskineoptimering. Du får praktisk erfaring med CMS-systemerne Adobe Contribute, Wordpress samt DynamicWeb. Sideløbende skal du udarbejde skriftlige rapporter ud fra analyseprogrammet Google Analytics med det formål at vise Flex Medias kunder, at søgeoptimeringen har den ønskede effekt. Mit praktikophold har været meget givende – både fagligt og personligt. Jeg har fra min første arbejdsdag følt mig som en del af holdet, og trods ’min rolle’ som praktikant, fik jeg lov til at løse en lang række opgaver på egen hånd. Det, at Flex Media stolede på mine kompetencer – og ikke hang sig i, at jeg var nyuddannet, gjorde at jeg fik lyst til at præstere endnu bedre. Et praktikophold hos Flex Media har været det hele værd!”

  - Maria Strange Lassen, virksomhedspraktikant

   

  ”Hos Flex Media har jeg fået styrket mine sproglige og kommunikative færdigheder gennem diverse tekstforfatteropgaver for virksomhedens kunder. Det har været en professionel oplevelse, som har udfordret mig meget og samtidig også har budt på ugentlig fredagshygge”.

  - Sia Normann, virksomhedspraktikant

  Praktisk information

  • Arbejdstiden er 37 timer om ugen, placeret fra 09 til 17.
    
  • Du skal selv tage en indledende kontakt til dit jobcenter eller uddannelsessted.
    
  • Hvis du er interesseret, så send din ansøgning og CV til Digital Marketing Manager Malene Bruun Olsen på malene@flex-media.dk.

   

  Om Flex Media

  Flex Media er en online marketingvirksomhed, der arbejder med webløsninger og kommunikation. Flex Media er en sammensætning af kompetente medarbejdere, der gør dem i stand til at samarbejde med virksomheder af alle størrelser inden for både B2B- og B2C-markedet.

  image
  KONTAKT OS FOR AT HØRE MERE