• +45 4817 6666
 • Send email
 • Del
 • Account Manager

  Account Manager med erfaring indenfor online strategi

  Er du en person med et stort drive og stærke salgskompetencer? Er du opsøgende og har fokus på at opbygge relationer, og har du samtidig erfaring og viden indenfor salg af online marketing løsninger, SEO og webløsninger/shops, er du måske den, vi leder efter.

  Dine væsentligste ansvars- og arbejdsopgaver

  • Identificere nye kontaktpersoner og skabe relationer
    
  • Afdække behov, mål og økonomi
    
  • Udarbejde løsningsforslag og præsentere dette
    
  • Kalkulation og udarbejdelse af tilbud

  Dine kvalifikationer

  Vi forestiller os, at du har arbejdet med salg og rådgivning til mellemstore virksomheder indenfor strategisk Online Marketing og kan indgå i dialog med kunder omkring processen fra at tiltrække ukendte til at udbygge relationen til ambassadør. Du kender på et overordnet plan til teknikkerne bag SEO, Google Adwords, og processer indenfor marketing automation, og kender begreber som personas, kunderejse, landingssider og CTA.

  • Du er god til at etablere nye kontakter og til at skabe en positiv dialog med potentielle kunder
    
  • En god kommunikator som forstår at tage udgangspunkt i kundens behov
    
  • Ansvarsbevidst, resultatorienteret, energisk og evner at arbejde selvstændigt

   

  Vi tilbyder

  En dynamisk hverdag i en ambitiøs virksomhed i vækst, hvor der er rig mulighed for faglig og personlig udvikling og hvor du selv tilrettelægger dit arbejde. Lønpakken består af en fast grundløn, en attraktiv provisionsordning, pension og sundhedsordning. Kørsel efter statens takster.

  Du bliver del af et team, hvor medarbejderne er glade for at gå på arbejde, hvor der er stor opbakning til sociale arrangementer og hvor udviklingen går så stærkt, at det er sjovt at følge med.

  Om os

  Flex Media er et Online Marketing bureau med i dag 8 medarbejdere. Vi giver vores kunder høj kvalitet og seriøs sparring og gode løsninger og resultater indenfor strategisk online marketing. Vi lægger vægt på kvalitet, og har derfor et stærkt fagligt team bag os, så vi udover de strategiske kompetencer, har kompetencer inden for grafisk design, SEO, tekstforfatning og programmering. Vi arbejder primært med CMS systemerne Drupal og Dynamicweb.

  Der er ikke langt fra tanke til handling i ledelsen, derfor bliver der løbende udviklet nye tiltag, og du kan også selv være med til at påvirke udviklingen.

   

  Er du interesseret?

  Hvis du er interesseret i jobbet, så send din ansøgning til Peter Vendelby på peter@flex-media.dk.

  Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Peter på telefon 44228434. Vi glæder os til, at høre fra dig.

  KONTAKT OS FOR AT HØRE MERE