• +45 4817 6666
 • Send email
 • Del
 • Dynamicweb

  Forøg og optimer jeres online forretning med en Dynamicweb løsning

  Dynamicweb er en All-In-One Platform til Content Management, E-commerce, Online Marketing og Integration. Vores Dynamicweb løsninger kommer med:

   

  Content Management 

  Levér jeres budskaber og tiltræk kunder.

  Dynamicweb er bygget til at levere effektive kundeoplevelser på web, tablet og mobil - til alle online kanaler. Det er brugervenligt, skalerbart og kan levere personaliseret indhold på flere sprog og over flere websites.

   

  E-Commerce

  Forøg og optimer jeres online forretning.

  Med Dynamicweb kan I levere effektive købsoplevelser og simplificere komplekse forretningsprocesser - for både B2B og B2C. Hæv konverteringerne, udbyg jeres forretningsrelationer og servicer kunder på tværs af alle online kanaler.

  marketing

  Online marketing

  Identificer leads og personaliser indhold.

  E-mail marketing sammen med webshop og content management giver muligheden for, at personalisere indhold og øge konverteringerne. Dynamicweb gør jer i stand til levere personaliserede kampagner, dele indhold på sociale medier, generere leads, split-teste og øge trafikken med SEO optimering.

   

  Integration

  Integrer med ERP, CRM, SharePoint eller?

  Dynamicweb Integration Framework gør det nemt at integrere med andre systemer. Det indeholder standard integrationer til Dynamics NAV, Dynamics AX, Dynamics CRM og andre back office systemer.

  Vil I høre mere?

  Ring til os og få en snak med os om jeres muligheder. Vi står altid til jeres rådighed med vejledning! Læs mere om Dynamicweb ved at klikke her.

  Flex Media har som Dynamicweb Partner lavet Dynamicweb løsninger siden 2007 og er specielt fokuseret på online marketing og søgemaskine-optimering. Vi har samarbejdspartnere, der kan hjælpe med alt indenfor integration med ERP, CRM og SharePoint.

  Vi hjælper jer hele vejen igennem!

  image
  KONTAKT OS FOR AT HØRE MERE