• +45 4817 6666
 • Send email
 • Del
 • SEO pakke (søgemaskineoptimering)

  Denne SEO startpakke er en rigtig god opstartspakke, der hjælper dig i gang med at blive fundet på søgemaskinerne.

  Denne pakke indeholder alt du skal bruge til at komme i gang med at blive fundet på søgemaskinerne og til opfølgning på dine resultater over tid. Den indeholder grundlæggende analyser og opfølgningsværktøjer, samt indhold til de første fire søgeord.

   

  Trafikanalyse

  Vi analyserer af dine nuværende besøgende på baggrund af dit websites statistik, således vi kan finde de mest besøgte sider, finde ud af på hvilke søgninger dit site oftest fremkommer og vurderer dit websites tiltrækningskraft på baggrund deraf. Med andre ord, hvad skal der til for at skaffe flere relevante besøgende til dit website.

   

  Søgeordsanalyse

  Vi hjælper dig med at finde og prioritere de to søgeord eller søgeordskombinationer, der bedst muligt opfylder dine mål med at blive fundet på danske og internationale søgemaskiner.

  I vores søgeordsanalyse kan du se de søgeord, der kan give dig flest besøgende, ligesom den også fortæller dig, på hvilke søgeord konkurrencen er størst.

   

  Fire landingssider

  Landingssider er sider, der er lavet til at blive fundet på bestemte søgeord. Her kan du fortælle dine besøgende mere om dine produkter eller ydelser, og skabe en tættere kontakt til dem.

  Siderne udarbejdes med indhold og virkemidler, så de er egnet til at modtage dem, der klikker på dit søgeord eller din søgeordskombination på Google.

   

  Webstatistik

  En webstatistik, kan du bruge til at se, om du bliver fundet på de ord du vil findes på, hvor mange besøgende du får og du kan se deres adfærd, så dine landingssider og budskaber kan justeres til endnu bedre sende relevante budskaber ud til dine potentielle kunder.

  Når du kører kampagner, kan du præcist måle både antallet af besøgende og hvor mange der klikker på det, du gerne vil have de klikker på. Statistikken sættes op for de fire landingssider, du har valgt samt din hovedside. Du modtager en ugentlig statistik.

   

  Placering på Google

  En placeringsstatus giver dig et overblik over din placering på Google på de 4 søgeord på danske og internationale søgemaskiner (hvis det er relevant for dit marked). Du modtager en placeringsstatus hver 2. uge i 3 måneder.

  KONTAKT OS FOR AT HØRE MERE