• +45 4817 6666
 • Send email
 • Del
 • Digital markedsføring

  Slå igennem med online digital markedsføring

  Hos Flex Media tilbyder vi, at stå for jeres virksomheds digitale markedsføring og sikre at I får den rigtige placering på Google. Med den helt rigtige strategi, kan jeres virksomhed få optimal profilering via digital markedsføring. Langt de fleste kunder søger udelukkende deres informationer online, og derfor er det vigtigt at jeres virksomhed er synlig på de digitale platforme.

  Inden for digital markedsføring arbejder man med, at konvertere ukendte besøgende på hjemmesiden til reelle kunder, som jeres virksomhed kan skabe en længerevarende relation til.

  Alt dette sker i en proces, som I har mulighed for at tage styringen over.

  Flex Media kan som udgangspunkt skabe synlighed ved hjælp af:

  • Organisk søgning med søgemaskineoptimering (SEO)
  • Kampagner med Google AdWords
  • Sociale medier, såsom Facebook, LinkedIn, Twitter, YouTube mm.
  • Blogs på jeres hjemmeside

  Vi skaber trafik på jeres site

  Online marketing handler i bund og grund om at skabe trafik på jeres hjemmeside. For at kunne gøre dette, er det først af alt vigtigt, at I kender jeres målgruppe, og kan sætte jer ind i hvilke informationer der har værdi for dem.

  Har I en eksisterende hjemmeside, vil første skridt være en grundig analyse af denne. Flex Media udfører derfor en analyse af jeres webarkitektur, samt indhold ift. tekster, billeder, kontaktformularer mm. Ud fra dette kan vi finde jeres mest besøgte sider, samt fastslå hvilke sider der bør optimeres.

  Herefter kan vi skabe landingssider, som er bygget op omkring princippet om at være søgbare på Google og andre søgemaskiner. Med informative og værdiskabende SEO-tekster, samt implementering på de sociale medier, kan vi garantere at jeres hjemmeside får en topplacering på Google. Vi holder løbende øje med jeres site ift. hvor godt den præsterer i forhold til SEO, og sørger for at holde den opdateret. 

  Få en målbar succes

  Med Flex Media som samarbejdspartner, får jeres virksomhed udarbejdet en fuldstændig strategi for jeres markedsføring online. Vi anvender Google Analytics, til at måle den effekt, jeres online tilstedeværelse har for jeres virksomhed. Her har vi mulighed for at opstille konkrete mål, og efterfølgende følge med i de handlinger der sker på jeres hjemmeside. Ud fra denne analyse, vil vi løbende kunne forbedre jeres site i takt med at vi får indblik i de besøgenes aktiviteter.

  Ønsker I at komme til tops på Googles søgeresultater, så kontakt Flex Media på telefon 47 17 66 66 og hør mere om, hvad vi kan tilbyde jeres virksomhed.

  KONTAKT OS FOR AT HØRE MERE