• +45 4817 6666
 • Send email
 • Del
 • Hvad forventer vi os af 2019?

  I 2019 kommer der endnu mere fokus på Amazon, og hvad deres tilstedeværelse på det danske online marked kommer til at betyde for danske webshops.

  Amazon er for alvor trådt ind på det Europæiske online marked og har også varslet sit indtog på det danske online marked. På nuværende tidspunkt går omkring 4% af nethandler i Danmark igennem Amazon, men når de kommer ordentligt på plads i Danmark, så spår man, at det tal stiger drastisk. Nedenfor er der nogle estimerede tal på, hvor stor en spiller Amazon allerede er blevet i andre Europæiske lande:

  • Over 30% af nethandlen i Frankrig går gennem Amazon
  • Over 40% af nethandlen i Tyskland går gennem Amazon
  • Over 50% af nethandlen i England går gennem Amazon

  Ovenstående tal viser, at det er værd at forberede sig på Amazon i 2019. Flex Media kommer derfor til at holde seminarer om Amazon, hvor der bliver sat ord på de udfordringer, man kan komme til at møde. Det er nemlig nødvendigt at gennemtænke sin strategi for ens webshop, online kanaler og kommunikation, så man er parat til at agere i et marked, der ændres drastisk.

  Hold øje med vores seminarer her på siden.

  Hvad forventer vi os af 2019?
  hvad er online marketing

  Vi forventer også, at PIM (Product Information Management system) bliver stort i 2019.

  I 2019 fokuserer vi også på PIM, der er et Product Information Management system, som Dynamicweb har lanceret. Her kan produkter nemt og hurtigt håndteres på mange forskellige måder, hvilket gør hele arbejdet med produkter, sprog og kataloger mere effektivt og langt lettere at håndtere. Endnu en fordel er det, at der kan sendes produkter direkte over i fx Amazon, Feeds eller lignende.